Kraj sveta i…?

Sadržaj mogu videti samo članovi. Postani član!
Subscribe
Notify of
guest
7 Comments
most voted
newest oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Teonanacatl
Teonanacatl
2 months ago

“Ponovno upoznavanje jutara bez motivacije kao u vreme pre Puta.” O? Zar? 🙂 Vidiš, ne verujem ti. Ne zato što ne mogu verovati osobi poput tebe, naprotiv, već zato što ja vidim nešto drugo u ovom času što ti ne možeš u ovom trenutku sagledati na isti način, jer ti si akter, ja sam daleki posmatrač. Ako sam mogao da u par situacija sagledam stvari izdaleka, koje si ti sagledala tek u raspletu, daću sebi za pravo da ti malo sad “solim pamet” 😀 Nisi ti ostala bez motivacije, ti si na kraju jednog velikog dela koje ti je odnelo… Read more »

Teonanacatl
Teonanacatl
2 months ago

E, nema mog komentara dok ne bude odobren. Svejedno, nastavljam u novom. Dakle, dostizanje velikih ciljeva nosi ogromnu radost u samom trenutku kada nastane. Ali, nakon toga, praznina je neminovna, jer velike ciljeve ne dostiže bilo ko. Za velike ciljeve je potrebno ogromno srce, OGROMNA volja i jednako OGROMNA rešenost. Što je sve to ogromnije, ogromnija je i praznina koja nastaje potom. Ali, to je privremena stvar za tebe. Ti si “neskrasiva”. Neizdrž ti neće dozvoliti da predugo budeš prepuštena tome da ti se ništa ne događa. Taj “nesmir” koji je tvoj krst, tebe će uskoro poterati dalje. Možda na… Read more »

Teonanacatl
Teonanacatl
2 months ago
Reply to  snezana

Dobro je praviti povremeno rezove koji nas oslobađaju nečega na šta smo navikli. Ljudi se toga boje, uglavnom, i radije čitavog života robuju sopstvenim navikama. Kad god sam napravio jasne rezove u životu, ne da mi nije naudilo već su mi se otvorile nove opcije. I što ne najvažnije, ti rezovi su me smirili. To mu dođe kao nekakvo oslobađanje. Blago se okrenem za sobom, sumiram taj segment života, izvučem zaključke i odem dalje. I nikad se nisam pokajao kada sam presecao. Uvek sam imao osećaj da je ogroman teret spao sa mene i bilo mi je mnogo lakše da… Read more »

majrajakov
majrajakov
2 months ago

Uh …..
Cekala sam dugo na javljanje ali shvatam da je tezak period iza tebe…. ovih meseci nedelja dana ….i nadam se da najbolje tek dolazi
Hvala ti za dugo cekani blog mozda najteze citani za mene .
Ostade mi jedino da te citiram
” ….moc regeneracije uz sposobnost prilagodjavanja kao najbitniji uslov za opstanak….”
….” neophodno je prebacivanje u mod pozitive , kroz prihvatanje uslova na koje ne moze da se utice…”

ruza_na_biciklu
ruza_na_biciklu
1 month ago

Čoveče, kakav blog, kakve misli, rečenice. Fenomenalno! Kasnim sa čitanjem, pa se tek sada javljam. Do skorog viđenja budi mi zdravo.

7
0
Would love your thoughts, please comment.x